használt autó

Szolgáltatások


Szolgáltatások 1 - 10 (201 összesen)
Magyar Color Autójavító Kft
A Carmechanix technikusai minden autótípus horpadás javítását vállalják fényezés nélküli technológiával, megőrizve az eredeti gyári fényezést. A Carmechanix fényezés nélküli horpadás javítás lehetővé teszi számunkra, hogy az autón lévő sérülést a hagyományos karosszéria módszerektől jobb és megfizethetőbb alternatívájaként javítsuk. Így egy karosszéria elem, közepes mértékű javítása esetén sem okoz értékcsökkenést a járműben. Nem szükséges szerkezeti megbontás, vagy bármilyen módosítás.
Értékelés: -
Amega Studio Kft.
Az Amega Studio Kft. webshopján autótípus szerint tud felszereléseket keresni autójához. A hazai autópiac 99%-ára rendelkezünk tetőcsomagtartóval és a hozzávaló kiegészítőkkel. Legyen szó akár munkáról, akár szabadidőről, nálunk megtalálja a legalkalmasabb felszereléseket. Teherautókhoz javasoljuk a nagy teherbírású Menabo Professional tetőcsomagtartót (200 Kg), létrák szállításához sokféle rakományrögzítővel szolgálhatunk, köztük a kimondottan erre a célra készült kulccsal zárható létratartó. Téli-nyári vakáción se aggódjon csomagjai miatt, hatalmas tetőbox kínálatunkból megtalálja az Önnek ideális méretet. További felszereléseink a teljesség igénye nélkül: kerékpártartó, síléctartó, szörf - kenutartó, gumiszőnyeg, akkumulátor, hólánc. Főbb márkáink: -CAM -Menabo -Thule Amennyiben nem talál valamit autójára, keressen minket bizalommal, telefonon, e-mailen, online chat ügyfélszolgálatunkon, vagy akár személyesen!
Értékelés: -
VANaGO Autókölcsönző Kft.
Pickupok, 4x4-es platós munkaterepjárók kölcsönzése, eseti és hosszú távra. Kérjen ajánlatot!
Értékelés: -
Villám Eredetiségvizsgálat
Eredetiségvizsgálatra van szükséged?Ne dőlj be az árakcióknak!Válaszd a szakértelmet, és keresd meg a hozzád legközelebbi eredetiség vizsgáló állomást!
Értékelés:
Táltos Autós Motoros Iskola
Autósiskolánk "B"-kategóriás autóvezetői és "B->A1", "A1", "A" motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamok szervezésével és teljes körű ügyintézésével foglalkozik. Tanfolyamaink kis létszámúak (max. 8-10 fő). Szolid árakkal, korrekt oktatókkal várjuk leendő tanulóinkat. Az elmélet, gyakorlat és vizsga a XI. kerületben történik.
Értékelés: -
NGW Capital Kft
Tudta, hogy már 8 általánossal is beiratkozhat tréningjeinkre, mezőgazdasági vontatóvezető, aranykalászos gazda, méhész és még sok hasonló OKJ képzéseinkre Budapesten, a Magiszter menedzser Kft.-nél! A feltétel csupán a tanfolyam iránti elkötelezettség! Akár vissza is igényelheti a tanfolyami összeget a feltételek megléte esetén, a sikeresen zárt vizsga után! Ha további információra van szüksége, keresse fel honlapunkat, ahol részletesen elolvashatja a támogatáshoz szükséges feltételeket, az egyes képzéseink moduljait, időpontját, árait. Keressen minket bizalommal!
Értékelés:
TMT Autó Kft
Autógumi szerviz és gumikereskedés . Személy és kisteherautók műszaki vizsgára való felkészítése és műszaki vizsgáztatása.
Értékelés:
Autó Néró
Az AutóNéro név immáron 25 éve egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal, ezt szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani az autókozmetika szakterületen is. Legyen szó akár külső vagy belső takarításról, polírozásról, munkatársaink az adott feladatot a lehető leg körültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik.
Értékelés:
Kisplutó KFT
Autóhifi beépítés, tervezés, tanácsadás
Értékelés:
F&M Car Kft.
Műanyag burkolatú fényszórók felújítása, első-hátsó lámpatestek felületkezelése Karosszéria és fényező főtevékenységeink mellett a fényszórók felújítása a specialitásunk. Műanyaghegesztéstől a biztosítási kárügyintézésig teljes körű javítási szolgáltatást is vállalunk. Az M0 körgyűrűtől 2 percre.
Értékelés:
1. oldal <
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
>     Következő >


Hirdetés