használt autó
Szolgáltatások > Autódekoráció

Autódekoráció

Szolgáltatások 1 - 8 (8 összesen)
Autó Néró
Az AutóNéro név immáron 25 éve egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal, ezt szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani az autókozmetika szakterületen is. Legyen szó akár külső vagy belső takarításról, polírozásról, munkatársaink az adott feladatot a lehető leg körültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik.
Értékelés:
Autodekor.hu Bt.
Autódekoráció komoly tapasztalattal, rengeteg referenciával, csak speciális auófóliákból.
Értékelés:
Vinylmaster Autódekoráció
Ütős AUTÓDEKOR: több száz matrica és autódekor szett. A legtöbben azért jönnek ide, mert szeretnének ütős optikát az autójukra. Ha neked is ez a célod, akkor az egyik legjobb helyen vagy. Segítünk eligazodni az autódekor megoldások között - itt megtudhatod milyen matricák illenek a Te stílusodhoz. Látványos optikai tuning - nem milliókból Most pár perc alatt Te is megismerheted a legjobb autódekor tippeket és tanácsokat! Ha nem akarsz sokat kísérletezni és a saját károdon tanulni, akkor szükséged lesz néhány jótanácsra.
Értékelés:
Skydesign
A fólia ragasztóanyaga olyan, hogy a végleges megtapadás elött a kisebb görbületi hibák korrigálhatók. Több év utáni eltávolításakor sem okoz elváltozást az alap felületen. Kialakítás Anyaga: PVC (polivinil klorid), Ragasztóanyaga: oldószer bázisú akril, tiszta, tartós. Tartóssága: A közép-európai idojárasi viszonyokk esetén 5 év. UV stabil Homérsékleti tartományok Alkalmazása: 10C° felett Turoképessége: -40 tol +90C°ig Tárolása: 15 és 20C°között Dimenzionális stabilitás (torzulás 48 óra 70C°-on) max 0,5%-os eltérés Fizikai tulajdonságok Tömege: 23 gr/m2 Tapadás: 19N/25 mm UV állóság: 5-7 évig Kémiai védelem A matricák ellenállnak olajoknak, zsíroknak, üzemanyagoknak, alifás oldószereknek, sóknak, enyhe savaknak.
Értékelés:
Wagner Invest Bt. 1511.
RENDELÉSI FELTÉTELEK MEGRENDELÉS Ha sikerült eldöntened, hogy melyik matricát milyen méretben és színben szeretnéd, csak annyi a teendõd, hogy az egyes oldalakon található rendelési lapot kitöltöd (A MEGJEGYZÉS rovatba kérlek írj be miden egyéb információt, amit a megrendeléseddel kapcsolatban fontosnak találsz) és a MEGRENDELÉS gombra kattintva elküldöd nekünk. Rendelésedet, beérkezése után e-mail címedre visszaigazoljuk és a megrendeléstol számított 7 napon belül postázzuk. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott címre történik, ezért annak korrekt elérhetõsége a vásárló felelõssége. Oldal és motorháztetõ design esetén Ha van képed az autódról és szeretnéd megtudni, hogy nézne ki a kiválasztott grafikával, küldd el hozzánk e-mailben az autód méreteivel együtt, és a látványtervet visszaküldjük e-mail címedre! ADATVÉDELEM Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. KÉZBESÍTÉS, KISZÁLLÍTÁS A kiszállítás a Magyar Posta Rt. által történik utánvétes feladással. Az esetleges postai rongálódásért felelõsséget nem vállalunk!!!
Értékelés:
DecalShop Team
Szállítási információk A gyártás és szállítás várhatóan maximum 7-10 munkanap. A szállítási lehetőségeket . Mivel az utóbbi időben sok panasz érkezett a postára, ezért a szállítás több módon is kérheted. A díjtáblázatot az Információk menüpont alatt találhatod. - ­ Utánvételes postai kézbesítéssel - GLS futárszolgálattal utánvételes fizetéssel Előnye hogy a csomagodat a GLS rendszerén keresztül tudod követni. A futárral tudsz egyeztetni a csomag átvételének helyéről. - Utalásos előrefizetés esetén alacsonyabb kézbesítési díjért. Magasabb összeghatár fölött mi álljuk a szállítási költséget - Másfél hónapon belül beindítjuk a kártyás fizetési rendszerünket is ami még könnyebbé teszi a vásárlást. Anyagtulajdonságok 75 mikron vastag hengerelt fóliából készítjük matricáinkat. Ragasztója félpermanes akril alapú ragasztó. Nagy színválszték teszi lehetõvé hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Tartósság akár 4 év is lehet! Hasznos tanácsok a matricaragasztáshoz A matricát egy plusz aplikációs fóliával ellátva szállítjuk, mivel ennek funkciója, hogy a matrica egyben maradjon az átvivõ anyagon és így segítséget nyújt a felragasztás során. A felrakásnak két módja létezik. - szárazon ( ezt inkább a gyakorlottak csinálják, mint a dekoratõrõk) - vizesen ( ezzel bárki próbálkozhat, mert így kicsi az esélye az elrontásnak) Fontos tudnivalók! 10-15 Celsius alatt ne ragassz mert nem fog megtapadni, és nagyon rideggé válik a fólia így berepedhet vagy el is törhet. Télen ajánlott garázsban felhelyezni. A felületet alaposan tisztítsd le egy kis alkoholos ablaktisztítóval és töröld szárazra! Fontos tudni, hogy ha ezt nem végzed el alaposan, akkor a kis szemcséket (amik szinte nem is látszanak) a matrica úgy kiemeli hogy utána 10X akkora dudor lesz a matricán. Kellékanygok amiket szerezz be! * Kb. tenyérnyi méretû lapos műanyag lapocska amit alaposan tekerj be egy puha ronggyal.(ezzel fogod a fóliát felsimítani a felületre) * Kézi virágpermetezõ, vagy szórófejjel ellátott üres ablaktisztítós flakon
Értékelés:
H Plus P Design Kft.
Oldalunkon néhány kattintással megrendelhető a kiválasztott matrica (a kért méretben és színben). Amennyiben nem talál kedvére valót, küldött kép alapján legyártjuk!!! # Feliratok rendelése # Autó logók # Motor logók # Egyéb ábrák # Karbon (carbon) fólia # Járműdekoráció # Rendszám # Fényvisszaverő csík # Fényvisszaverő matrica # Ingyenes matrica # Rally heart # Közlekedési táblák # Mágnesmatrica # Reklámtábla, molino # Kirakatdekoráció # Digitális nyomtatás # Üzleti tábla # Házszám és utcanév tábla # Textilre vasalható matricák
Értékelés:
Cardesign Kft.
Cégünk már 10 éve foglalkozik teljeskörű reklámtevékenységgel. Csapatunk - a fiatal és tettre kész grafikusok, illetve ügyes dekoratőrök gárdája -, és a felhasznált legjobb minőségű anyagok biztosítják munkánk sikerének alapját. Az igényes autógrafika egyre növekvő hiánya hozta létre cégünket, amely segíteni szeretne mindazon cégeknek, és magánszemélyeknek amelyek élni szeretnének a reklám eme intenzíven fejlődő ágával, hogy egyedivé és különlegessé tegyék járműveiket.
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés