használt autó
Szolgáltatások > Autómosás kozmetika

Autómosás kozmetika

Szolgáltatások 1 - 4 (4 összesen)
Maja Kézi Autómosó Kft.
Autómosás A Pólus Center és az Ázsia Center szomszédságában, a Szentmihályi úton! Személyautó, kisteherautó, kisbusz, autóbusz, kamion kézi mosása, munkagépek, haszongépjárművek mosása, tisztítása. Külső mosás, alváz-, és motormosás Belső takarítás Kárpittisztítás Polírozás Komplett autókozmetika
Értékelés:
Mobil Car Autókozmetika
Autókozmetikánkat 2000-ben kezdtük el működtetni, azóta számos ügyfelünk megelégedettséggel tapasztalta hozzáértésünket. Nálunk nem csak a kifogástalan minőség, hanem az árszabás is része üzletpolitikánknak. Nem "átlagolunk", nálunk az igényelt szolgáltatás és a gépjármű állapota határozza meg az árképzést. Magánszemélyeknek és flottáknak is külön kedvezményt biztosítunk a hosszú távú megelégedettség, és üzleti kapcsolat érdekében. Tehát bizalommal fordulhat hozzánk, bízza ránk autója higéniáját, mert nálunk a végeredmény számít. Győzödjön meg Ön is személyesen, látogasson el hozzánk. Kézi mosás: Előmosás, samponos kézi mosás, az autó cseppmentes szárazra törlése. Viasz: Két-három mosásig védelmet nyújt az autó fényezésének, portaszító és vízlepergető hatású. Porszívózás: Az autó egész belsejét érintő száraz porszívózás, műszerfal portalanítása, ablakok tisztítása. Motormosás: A motortér teljes tisztítása, falcokkal együtt. Belső műanyag ápolás: Az autó műanyag alkatrészeinek ápolása, mely védőréteget képez napfénytől, portól, karcolástól. Külső gumi és műanyagápolás: Esztétikai és minőségvédő hatású ápolás. Felni tisztítás: A felnikre ráégett makacs szennyeződések, fékpor eltávolítása, az anyag roncsolása nélkül. Polírozás géppel: Három fázisú felületkezelés, amely eltünteti a fényezés felső rétegén látható karcolásokat és sérüléseket. Első-második fázisban karcmentesítést és az oxidréteg eltávolítását jelenti. A harmadik fázis a viaszolás, amely hosszú távú védelmet nyújt a fényezésnek. Kárpittisztítás: Az autóban lévő kárpitok (ülések, tetőkárpitok, alsó szőnyegek, oldalkárpitok), műanyag alkatrészek vegyszeres mélytisztítása, higiéniai fertőtlenítése. Kárpittisztítás után javasolt pár óra száradási időt hagyni. Bőrtisztítás: Ha az autó ülései szellőztetős rendszerrel vannak ellátva, akkor az általános tisztítás során speciális bőrtisztító habbal tisztítunk. Egyéb esetben bőrtisztító folyadékot használunk. Bőrápolás: Bőrtejjel való kezelés, amely megakadályozza a bőr kirepedezését, és rugalmassá teszi azt. Nem csúszik, nem zsíros.
Értékelés:
PAZAR Autókozmetika és Horpadásjavítás
Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Nevünk: PAZAR autókozmetika, nem a véletlen mûve, a név ugyanis kötelez! Szakképzett munkatársaink kellemes, családias környezetben, készségesen segítenek Önöknek, tanácsokat adnak az autóápolással kapcsolatos kérdéseikre, és nem utolsó szempontként autójukat ragyogóvá, higiénikussá, újszerûvé és horpadásmentessé varázsolják. Fõ tevékenységeink: Horpadásos, jégkáros, jégvert autók javítása (Horpi-doki) # WTD-fóliázás (vizes nyomás) Kiégetett, kilyukasztott kárpit javítása Teljes körû külsõ-belsõ takarítás, kárpittisztítás, mûanyagápolás Gépi polírozás felsõfokon a legkorszerûbb technológiával Waxolás Motorkozmetika Extra szolgáltatásunk: Hozom-viszem Autója újrafényezése helyett: horpadt, jégkáros autók javítása, valamint karcos, matt, elöregedett fényezés feljavítása polírozással! Értékesítés elõtti teljes körû autókozmetika, mely gépkocsija értékét, hozzávetõleg tíz-tizenöt százalékkal megnöveli. Kereskedõknek, visszatérõ vendégeinknek, erre a lapra hivatkozóknak, teljes kozmetika esetén: Végre Magyarországon is kapható a WTD! Mi is az a WTD-fólia?Wassertransferdruck azt jelenti, hogy víztranszferes nyomás. Ezzel az új technológiával minden fényezésre és lakkozásra alkalmas felületet könnyedén be lehet vonni különbözõ mintázatokkal. Az eljárás egyszerû és házilag is véghezvihetõ. A WTD-fólia segítségével bármilyen minta - carbon design, márvány-effekt, famintázat - vagy akár saját megtervezett mintázat is megvalósítható, minden elképzelhetõ három dimenziõs tárgyon. Hogyan mûködik a WTD-technológia? 1. A dekoráció kiválasztása Ön választhat a jelenlegi több mint 400 mintázat közül, vagy az Ön által megtervezett mintát megrendelheti nálunk. 2. A tárgy elõkészítése A bevonandó anyagot a fényezéshez elõkészítjük, csiszoljuk, alapozzuk. 3. A WTD-film elõkészítése A WTD-filmet a kívánt méretre kivágjuk, majd kb. 30C°-os víz felszinére kiterítjük. 4. Aktiválás 90 mp áztatás után az aktivátorral egyenletesen befújjuk. Ekkor a víz felületén egy olajfolt látható. 5. Transzfer A vizen úszó rétegen átmerítjü az elõkészített tárgyat. 6. Mosás, szárítás A merített tárgyat vízsugárral lemossuk és szobahõmérsékleten száradni hagyjuk. 7. Lakkozás és polírozás A bevont tárgyet szintelen lakkal egyenletesen lefújjuk, majd polírozzuk a magasfény eléréséhez.
Értékelés:
PAZAR Autókozmetika
Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Nevünk: PAZAR autókozmetika, nem a véletlen mûve, a név ugyanis kötelez! Szakképzett munkatársaink kellemes, családias környezetben, készségesen segítenek Önöknek, tanácsokat adnak az autóápolással kapcsolatos kérdéseikre, és nem utolsó szempontként autójukat ragyogóvá, higiénikussá, újszerûvé és horpadásmentessé varázsolják. # Fõ tevékenységeink: Horpadásos, jégkáros, jégvert autók javítása (Horpi-doki) # WTD-fóliázás (vizes nyomás) # Kiégetett, kilyukasztott kárpit javítása # Teljes körû külsõ-belsõ takarítás, kárpittisztítás, mûanyagápolás # Gépi polírozás felsõfokon a legkorszerûbb technológiával # Waxolás # Motorkozmetika # Extra szolgáltatásunk: Hozom-viszem Autója újrafényezése helyett: horpadt, jégkáros autók javítása, valamint karcos, matt, elöregedett fényezés feljavítása polírozással! Értékesítés elõtti teljes körû autókozmetika, mely gépkocsija értékét, hozzávetõleg tíz-tizenöt százalékkal megnöveli. Kereskedõknek, visszatérõ vendégeinknek, erre a lapra hivatkozóknak, teljes kozmetika esetén:
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés