használt autó
Szolgáltatások > Autódiagnosztika

Autódiagnosztika

Szolgáltatások 1 - 3 (3 összesen)
G és Sz Vill BT.
Vállalkozásunk 2003. októberében kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy az országunkban egyre nagyobb számban jelenlévő új, modern gépkocsik, valamint az egyre összetettebb autóalkatrészek, bonyolult és érzékeny elektronikák számára korszerű és magas minőségű szervizelési lehetőséget biztosítson. Ennek megvalósítása érdekében cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt partnereri számára: műhelyünkben egyaránt foglalkozunk gépjármű diagnosztikával, javítással, autóvillamossági szereléssel. Hiszünk abban, hogy kiemelkedő minőséget, csak kiváló eszközökkel és magasfokú szakértelemmel hozhatunk létre, ennek elérése érdekében pedig gondoskodunk arról. hogy professzionális gépparkunk magasan kvalifikált szakembergárda közreműködésével álljon ügyfeleink rendelkezésére.
Értékelés:
Radius Autodiagnosztika
Autódiagnosztika, hibamegállapítás A modern autók motorirányítási rendszerei, mikroprocesszor vezérlésű számítógépek. Ezek hibáinak feltárása, javítása és törlése, napjainkra egy új szakmát hozott létre. Régen a jó autószerelőt az olajos overállról és a jó kézügyességről lehetett felismerni. Manapság nagyfokú programozói ismeret, műszaki nyelvek ismerete és a legkörszerűbb számítástechnikai eszközök kellenek autónk hibájának megállapításához. Kilométeróra állítás és szabályozás Kilométeróra beépítésnél a km-számláló beállítása. Szervizintervallum figyelmeztető jelzések állítása, törlése, indítása * olajcsere jelzés * időszakos szervíz jelzés * "long-life" szervíz jelzés A kilométeróra állítása nem törvényes. Csak kilométerszámláló cseréje vagy javítása után megengedett a valós kilométerfutás visszaállítása. Gyári indításgátlók és légzsákok Immobilizerek hibái esetén kódolás, kulcsillesztés. Légzsákok javításánál részegység illesztés. Karambolos légzsákvezérlők újraélesítése, hibatörlése.
Értékelés:
Autocomputer
Vállalkozásunk 1995-től kezdődő nagy szakmai és gyakorlati tapasztalatokon nyugvó cég folytatásaként működik folyamatosan. A gépjármű technikában ma szinte egyetlen olyan működési funkció sincs, melyet ne összetett elektronikus vezérlő, szabályzó rendszerekkel irányítanának. E dinamikusan fejlődő terület mind inkább a környezetvédelem, az energia takarékosság, a teljesítmény, a komfort és megbízhatóság növelésének meghatározó eszközévé válik. Ennek ellenére, Murphy szerint "ami elromolhat az el is romlik!" Ezért vállaljuk, hogy "ami javítható azt megjavítjuk". Minden esetben optimális megoldást keresünk az adott hiba elhárítására. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Az eddigi gyakorlatot folytatva a postai úton feladott egységek tesztelését, javítását is vállaljuk. Szolgáltatásaink * Motorvezérlő komputerek javítása (esetenként vezérlőegység cseredarab biztosítása) * Légzsák rendszerek (SRS) ellenőrzése, javítása * ABS/ASR, ESP rendszerek diagnosztikája, javítása * Gyári immobilizerek tesztelése, javítása * Chip-tuning, motorteljesítmény - növelés * Digitális műszerfalak javítása * Rádiók kódolása, kódbeállítása * Karburátoros autók motorbeállítása, javítása * Hagyományos és CAN modulos rendszerek hibakód olvasása, törlése * Mozgásképtelen autók helyszíni ellenőrzése, hibakeresése * Gépjármű javítás
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés