használt autó
Szolgáltatások > Akkumulátor

Akkumulátor

Szolgáltatások 1 - 4 (4 összesen)
Bettó Kereskedelmi kft.
Akkumulátor, szélvédő kis - és nagykereskedelem.
Értékelés:
AKKUDOKI BT.  Akkumulátor szaküzlet és akkusegélyszolgálat
Tevékenységi kör: Cégünk személygépkocsi-, tehergépkocsi-, motorkerékpár-, mezőgazdasági gép akkumulátorok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Üzletünkben megtalálhatóak zárt és zselés akkuk (gyerekjátékok, lámpák, riasztók), szárazelemek, munkaakkumulátorok (elektromos járművek). Továbbá Ni-Cd és Ni-Mh telepek újraépítését is vállaljuk (notebook, fúró- és csavarhúzógépek, stb.). Kérésre a megvásárolt termékeket Zalaegerszegen és Budapesten ingyenesen házhoz szállítjuk. Zalaegerszegi üzletünkben bankkártyával is fizethetnek ügyfeleink. www.akkusbolt.hu www.budapestakku.hu www.akkumulatoraruhaz.hu Egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal! Viszonteladók jelentkezését várjuk!
Értékelés:
Cseró BT.
Segélyszolgálat Segélyszolgálat célja: - a helyszínen segítsen azoknak az autósoknak, akik nem tudnak elindulni akkumulátor problémás gépjármûvükkel, vagy akik nem szeretnének idõt és energiát fordítani akkumulátor problémájuk megoldására. Szolgáltatásunk lényege: - egy elõre egyeztetett idõpontban akkumulátor szakértõnk kiszáll a helyszínre, házhoz megy, és szakszerûen kicseréli az akkumulátort, és így beindítja az autót. A szolgáltatás része ezenkívül: - a használt-hulladék akkumulátor kiszerelése és elszállítása - az új akkumulátor szakszerû beszerelése és az autó generátorának illetve töltésének mûszeres bevizsgálása (a késõbbi akkumulátorral kapcsolatos problémák elkerülése végett). A szolgáltatást a következõ módon lehet igénybe venni: - KISVÁRDA térségében: 20/982-4750 - ZÁHONY térségében: 20/9571-766 -es 0-24 óráig hívható segélyszámon Kiszállási díj: - Fenti városokban és azok 5km-es körzetében INGYENES ! - Körzeten kívül :bruttó 55Ft/km.
Értékelés:
Akku Egerszeg Kft.
Üdvözöljük az AKKU-EGERSZEG akkumulátor kis és nagykereskedelmi Kft. honlapján. Személygépkocsi Akkumulátorok: Varta | Perion | Zap | Electric Power | Bosch Tehergépkocsi Akkumulátorok: Varta | Perion | Zap | Electric Power Motorkerékpár Akkumulátorok: Varta | Unibat Zselés és Egyéb Akkumulátorok: Alarmguard | Yuasa Akkumulátor Töltõk
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés