használt autó
Szolgáltatások > Exkluzív autó

Exkluzív autó

Szolgáltatások 1 - 3 (3 összesen)
Veterán Autó
Üdvözöljük a Veterán Autócsodák oldalán! Ön hozzánk hasonlóan rajong a veterán autócsodákért? A legjobb helyre érkezett. Oldalunkon a veteránkorú járművek igazán szemet gyönyörködtető példányaival találkozhat, amelyek, nem is oly rég, még igen nagy számban rótták Magyarország útjait. Az idő előre haladtával, azonban számuk egyre csökkent az utakon, és mára már, csak igen kevés látható ezekből, az időközben veterán korba lépett autócsodákból. Ma már többnyire csak gyűjteményekben, ill. lelkes, fanatikus veteránosok tulajdonában találhatóak meg ezek a veterán autócsodák, amelyek évtizedekkel ezelőtt még számos ember mindennapi közlekedési eszközeként szolgáltak. Bizonyára sokunkban rémlenek fel emlékképek, azokból az időkből mikor még Moszkvicsok, Zaporozsecek, 1000 Mbk, Trabantok, Wartburgok sorakoztak az utak menti parkolókban. Ez idő tájt, nem ritkán éveket kellett várni a Merkúrnál ahhoz, hogy az előfizetett autót átvehesse tulajdonosa, és akár pár száz forintból, egész hétvégés országjárásra lehetett kiruccanni. Reméljük sikerült kellőképpen felkelteni érdeklődését a veterán autócsodák iránt. Oldalunk ezeknek a veterán autóknak próbál méltó emléket állítani, bemutatva azokat a téma iránt érdeklődő olvasóinknak. A www.veteranautocsodak.hu oldal létrehozásával feltett szándékunk, hogy feltételek nélküli segítséget nyújtsunk lehetőségeinkhez mérten veterános társainknak, segítsük a felkutatás folyamatát (erről részletesen a megmenthető veteránok oldalon olvashat), a restaurálás, felújítás bonyolult útvesztőit (ehhez segítséget a partnereink oldalon találhat), vagy akár az eladást, ha már eladósorba került veterán autócsodánk (ehhez segítséget az eladó veteránok oldalon találhat).
Értékelés:
V8 Mark Exkluzív Autók Bérlése
A veterán amerikai autók, hot- rod- ok és custom-rod- ok világában. Cégünk 1996-banalakult,immáron több, mint 10éve,amelyidő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert az amerikai autók teljes restaurálásával kapcsolatban. Cégünk meglehetősen széleskörű szolgáltatásokkal rendelkezik. Pl.: exkluzív amerikai autók bérlése, kulcsrakész garanciális autórestaurálás, egyedi típusú autószélvédő gyártása… stb. Ezeken a területeken garanciális és minőségi munkát végzünk.
Értékelés:
OldRent Veteránautó Kft.
Az OldRent Veteránautó Kft. 2005. augusztusában alakult, profilja Veteránautók bérbeadása olyan különleges alkalmakra, mint esküvők, VIP szállítások, események, rendezvények, másrészről pedig fotózáshoz, filmforgatáshoz és dekorációként kiállításokra.
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés