használt autó
Szolgáltatások > Üvegfóliázás

Üvegfóliázás

Szolgáltatások 1 - 4 (4 összesen)
Bóka fólia Kft.
Közel 9 éve foglalkozunk autó- és épületüveg fóliázással, cégemet 2001-ben alapítottam. Fő szempontunk, hogy a megrendelő a legjobb minőségű terméket kapja a pénzéért, ezért használjuk a llumar üvegfóliákat, amelyek többek között a magas minőségi elvárásoknak eleget tesz. Az általunk használt autóüveg fóliákkal egyedivé varázsolhatja autóját. A szinezett üvegfólia csökkenti az autó utasterének felhevülését, megszünteti a nap égető érzetét. Az összes fólia UV szűrő réteget tartalmaz, amely megakadályozza a kárpitok kifalulását, műanyag elemek elöregedését. A betörésvédő autófólia összetartja a szilánkokra tört üveget, csökkenti a személyi sérülés veszélyét, védi értéktárgyait a tolvajoktól. Műbizonylat: 2006 januájától a személyautókra vonatkozó jogszabályok változtak. Személygépkocsiknál a hátsó szélvédő is sötétíthető bármilyen "H" alkatrészszámmal ellátott fóliával. Pontosabban: szgk. estében B oszloptól hátrafelé minden üvegre engedélyezettek a LLUMAR autófóliák, melyekhez egyedi plsztikkártyás műbizonylatot mellékelünk a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével.
Értékelés:
Épület- és Autóüvegfóliázás
Az ablak-üvegfóliák 7 csodája: -Hőmérséklet csökkenés -Betekintésvédelem -Fakulásvédelem -Design, esztétika -Balesetvédelem -Értékvédelem -Tükröződés, vakításcsökkentés Minden autóüveg fólia rendelkezik a Közlekedés Főfelügyelet engedélyével. Épületnél a betörésvédő fóliát a biztosítók a MABISZ Tanúsítvánnyal elfogadják. Autókozmetika Külső - belső mosás továbbá waxolás, polírozás, műanyagápolás, motormosás Gépjármű- értékesítés előtti teljes körű ápolás!
Értékelés:
Szúnyog Fólia
Az autó belső értékeit elrejti avatatlan szemek elől, valamint megóvja napsugárzás ártalmaitól is. Egy hosszabb utazás során kényelmes és nyugodt körülményeket teremthetünk magunknak. Az autóüveg-fóliák megakadályozhatják az üvegtöréssel okozott vagyoni károkat, az utastérből történő lopást, akár a gépkocsi eltulajdonítását is. Az üveg betörése után ugyanis az autóüveg egyben marad, így az autóba jutás több időbe telik, s ez idő alatt a riasztó már jelezni fog.
Értékelés:
Euro fólia
Cégünk a THOT magyar-holland kereskedelmi és szolgáltató Kft 1996-ban alakult, és elsődlegesen épület- és autófóliázási munkálatok végzésével foglalkozik. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, ezért is használjuk a CPFilms cég legmagasabb minőségi feltételeknek is megfelelő fóliáit. Továbbá szakembereink garantáltan tökéletes munkát végeznek, bizonyítja ezt az elégedett visszatérő vendégeink széles köre, és a fóliázási munkálatokhoz adott hivatalos műbizonylat is. Az autóüveg fóliák nem csak esztétikusak, de többféle védelmet is nyújtanak a kocsinak és a tulajdonosnak is, vagyis igény szerint többféle funkció ellátására hivatottak. Mi csak a legjobb minőségű, legkorszerűbb anyagokkal dolgozunk, termékpalettánk pedig teljes, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő színt és védelmi fokot!
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés