használt autó
Szolgáltatások > Autódekoráció

Wagner Invest Bt. 1511.

Szolgáltatás

Wagner Invest Bt. 1511.

Kategória: Autódekoráció
Cím: Budapest Pf. 34.
Helység: Budapest (Budapest)

Weboldal: http://www.matricaart.hu
E-mail:
Telefon: 06-30-640-7984

RENDELÉSI FELTÉTELEK


MEGRENDELÉS
Ha sikerült eldöntened, hogy melyik matricát milyen méretben és színben szeretnéd, csak annyi a teendõd, hogy az egyes oldalakon található rendelési lapot kitöltöd (A MEGJEGYZÉS rovatba kérlek írj be miden egyéb információt, amit a megrendeléseddel kapcsolatban fontosnak találsz) és a MEGRENDELÉS gombra kattintva elküldöd nekünk.
Rendelésedet, beérkezése után e-mail címedre visszaigazoljuk és a megrendeléstol számított 7 napon belül postázzuk. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott címre történik, ezért annak korrekt elérhetõsége a vásárló felelõssége.
Oldal és motorháztetõ design esetén
Ha van képed az autódról és szeretnéd megtudni, hogy nézne ki a kiválasztott grafikával, küldd el hozzánk e-mailben az autód méreteivel együtt, és a látványtervet visszaküldjük e-mail címedre!
ADATVÉDELEM
Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
KÉZBESÍTÉS, KISZÁLLÍTÁS
A kiszállítás a Magyar Posta Rt. által történik utánvétes feladással.
Az esetleges postai rongálódásért felelõsséget nem vállalunk!!!
Hirdetés