használt autó

Top látogatottak

Videók 1 - 10 (10 összesen)
Subaru Legacy Diesel
Biztosra megy a Subaru, ezért már most kikéri a közönség véleményét a Subaru Legacy egy év múlva bemutatkozó új generációjának formatervével kapcsolatban.
Felhasználó: m3auto Nézettség: 87729
Megjegyzések: 14831 Értékelés: -
Fekete humor
Az abszurd, fekete humor kedvelőinek egy igazi gyöngyszem. Így legalább nem olyan szörnyű egy autó baleset. A gyerekek humora lenyűgöző!!!
Felhasználó: cardesign Nézettség: 6356
Megjegyzések: 9 Értékelés:
Extrém balesetek, szép lány
Extrém balesetek, meglepő fotókkal. Ki hinné, hogy ezek nem trükk felvételek. Mindez persze zenei aláfestéssel, amit a Buggles követett el hajdanán. Remek sláger volt. Ja és a hölgy a végén igazi csemege.
Felhasználó: cardesign Nézettség: 4953
Megjegyzések: 5 Értékelés: -
Tenger parti Hot Road show
Ez művészet a javából! Ilyen szépségeket itthon nem látni. A zöld lángnyelves autó tetszett a legjobban. A típusát nem ismerem, de még nem késő, hogy megtanuljam
Felhasználó: m3auto Nézettség: 4927
Megjegyzések: 93 Értékelés:
1974 Chevy Corvette
Ritka gyönyörű autó ez a Chevrolet Corvette. Sajnálom, hogy az én garázsomban, nem ilyen műremek parkol.
Felhasználó: cardesign Nézettség: 4862
Megjegyzések: 88 Értékelés:
Jó a kipufogó
Csodálatos Hot-Road szinte minden tökéletes rajta. Szépek a kiegészítők, a kerekek, a kipufogók, és nem utolsó sorban lenyűgözőek a lökhárítói. Bár az autón nincsenek de azért meg lehet találni.
Felhasználó: bence Nézettség: 4687
Megjegyzések: 102 Értékelés:
Hot Rodok
Tizenegy éves fiú vagyok. Nagyon szeretem a Hot Rodokat. Remélem nektek is tetszenek ezek a verdák. A zene is nagyon jó olyan punkos CPM 22-től a Regina Lets 'Go
Felhasználó: bence Nézettség: 4619
Megjegyzések: 6 Értékelés:
Igazi géniusz
Ki gondolná, hogy egy sorompó is ilyen problémákat is okozhat. Az hagyján lenne, hogy egyszer nekiugrat az autóval, de Ő ezt háromszor is megteszi. Szegény Dodge Neon
Felhasználó: cardesign Nézettség: 4458
Megjegyzések: 4 Értékelés:
Anyu hazaért
Anyu hazaért, apu kinyitotta a nagykaput, de ez is kevés volt. Aranyos gyerek lévén, én segítettem kiszállni neki a kocsiból, igaz akkor se megy könnyen a kiszállás, ha nem a feje tetejére érkezik meg az autóval.
Felhasználó: cardesign Nézettség: 4366
Megjegyzések: 4 Értékelés:
Érdemes megnézni
Javaslom, hogy lazításképpen nézzétek meg ezt a kisfilmet, de ne csak a lányokat figyeljétek. Kíváncsi lennék, hogy a vetítés végén, hány autó típust tudnátok megnevezni?
Felhasználó: cardesign Nézettség: 4323
Megjegyzések: 5 Értékelés:
Hirdetés