használt autó
Szolgáltatások > Autógumi

Alfagumi Bt.

Szolgáltatás

Alfagumi Bt.

Kategória: Autógumi
Cím: 1222 Budapest, Gyár u. 15.
Helység: Budapest (Budapest)

Weboldal: http://www.aabroncs.hu/
E-mail:
Telefon: 06-30-862-0803 06-1-424-0486
FAX: 06-1-424-0487

A vásárlás folyamata:

Az Alfagumi Bt. Internetes Áruházában a vásárlás Interneten keresztül lehetséges.

Az oldalunkon taláható árak, bruttó akciós darab árak. Egyetlen termék sincs a kínálatunkban kedvezmény nélkül! A kiválasztott termék mellet megtalálható a megrendelés gomb. Ennek megnyomásakor megjelenik a megrendelő űrlap.
A vásárló a megrendelő űrlap kitöltésével elfogadja az Alfagumi Bt. Online Internetes Áruház vásárlási feltételeit.

Az áruházban feltüntetett árak, bruttó fogyasztói árak (tartalmazzák az Áfa-t ). Csak garnitúrában vásárolt termékekre érvényes fogyasztói árak.

A megrendelések csak abban az esetben érvényesek, ha a megrendelő hiánytalanul ki volt töltve és cégünk telefonon vissza tudta ellenőrizni a megrendelést.Különleges esetekben, például különösen nagy értékű (200.000 Ft-ot meghaladó) megrendelésnél csak foglaló átvétele után tudjuk teljesíteni a megrendelést. Négy darabnál kisebb rendelésnél cégünk külön árat szabhat, illetve kifutó modelleknél vagy utolsó daraboknál a kiválasztott termék helyett más, de azonos minőségű árut ajánlunk fel a vásárlónak.

A nálunk megvásárolt alufelnik árai tartalmazzák a felszereléshez szükséges tehermentesítő gyűrűk, kerékcsavarok költségét, amennyiben a szakszerű szereléshez ezekre szükség van.
Hirdetés