használt autó

Szolgáltatás keresés

Szolgáltatás:
Szolgáltatások 1 - 12 (35 összesen)
Cardesign Kft.
Cégünk már 10 éve foglalkozik teljeskörű reklámtevékenységgel. Csapatunk - a fiatal és tettre kész grafikusok, illetve ügyes dekoratőrök gárdája -, és a felhasznált legjobb minőségű anyagok biztosítják munkánk sikerének alapját. Az igényes autógrafika egyre növekvő hiánya hozta létre cégünket, amely segíteni szeretne mindazon cégeknek, és magánszemélyeknek amelyek élni szeretnének a reklám eme intenzíven fejlődő ágával, hogy egyedivé és különlegessé tegyék járműveiket.
Értékelés:
Bumeráng Car Kft.
Általános feltételek és tudnivalók Nyitva tartás: Irodánk minden nap 8 h-tól 16 h-ig, szombati napokon 8 h-tól 12 h-ig tart nyitva, vasárnap és ünnepnapokon zárva van. Ezen idõpontokban lehet a gépkocsikat átvenni és átadni. A nyitvatartási idõn túl, telefonos egyeztetés szükséges. Gépkocsi átadás és átvétel: A gépkocsit a kölcsönbe vevõ tele üzemanyagtartállyal veszi át, és ugyanígy is kell visszaadnia. Tankolni csak hivatalos töltõállomásokon tankolhat, mert a nem megfelelõ üzemanyag-használatból eredõ károkat a kölcsönbe vevõ köteles megtéríteni. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy minden tankolásnál kérjen készpénzfizetési számlát, melyen a kölcsönzött jármü rendszáma is fel van tüntetve. (A számla a kölcsönzési szerzõdéssel együtt elszámolható.) A gépkocsit tiszta (kívül-belül) állapotban veszi át és visszavételkor ugyanígy köteles átadni. Ellenkezõ esetben a kölcsönbe adó tisztítási díjat számol fel. Elszámolások: A kölcsönzési díjaink napokban vannak megadva, az elszámolások viszont mindig órára pontosan történnek. Legkisebb számlázási egység egy nap (24 h). A bérleti díjat és a kaució összegét szerzõdéskötéskor elõre kell megfizetni. Szervízelések: A kölcsönzött gépkocsik bizonyos km. megtétele után szervizkötelesek. A szervizelés költsége a kölcsönbeadót terheli (amennyiben a szerzõdésben a felek másképp nem rendelkeznek), melynek idopontjáról és helyérõl a kölcsönbe vevõértesítést kap. Amennyiben a szerviz során olyan hiba merülne fel mely azonnal nem orvosolható, vagy a kölcsönbe vevõ ezt kifejezetten kéri, csereautót biztosítunk. A kaució érvényesítése: A kauciót a bérbeadó érvényesítheti 100 %-ban amennyiben a bérbevevõ balesetet okoz és a gépkocsi kárt szenved, valamint ha a gépkocsi állagában vagy a felszereltségében az átvételhez képest értékcsökkenés következett be. Az érvényesítés mértéke a károkozás nagyságának függvényében történik, megállapításának alapja az átvételkor kitöltött és aláírt Muszaki Állapotlap. Az eredeti gyári kulcs, és forgalmi engedély elvesztése esetén (amennyiben a gépkocsit ellopják), a bérlõ teljes anyagi felelõsséggel tartozik a keletkezett kár mértékéig ! Egyéb szolgáltatások: - Sofőr szolgálat - Reptéri transzfer - Reptéren történő leadás különdíj ellenében
Értékelés:
PAZAR Autókozmetika és Horpadásjavítás
Cégünk 1998 óta áll az Önök szolgálatában. Nevünk: PAZAR autókozmetika, nem a véletlen mûve, a név ugyanis kötelez! Szakképzett munkatársaink kellemes, családias környezetben, készségesen segítenek Önöknek, tanácsokat adnak az autóápolással kapcsolatos kérdéseikre, és nem utolsó szempontként autójukat ragyogóvá, higiénikussá, újszerûvé és horpadásmentessé varázsolják. Fõ tevékenységeink: Horpadásos, jégkáros, jégvert autók javítása (Horpi-doki) # WTD-fóliázás (vizes nyomás) Kiégetett, kilyukasztott kárpit javítása Teljes körû külsõ-belsõ takarítás, kárpittisztítás, mûanyagápolás Gépi polírozás felsõfokon a legkorszerûbb technológiával Waxolás Motorkozmetika Extra szolgáltatásunk: Hozom-viszem Autója újrafényezése helyett: horpadt, jégkáros autók javítása, valamint karcos, matt, elöregedett fényezés feljavítása polírozással! Értékesítés elõtti teljes körû autókozmetika, mely gépkocsija értékét, hozzávetõleg tíz-tizenöt százalékkal megnöveli. Kereskedõknek, visszatérõ vendégeinknek, erre a lapra hivatkozóknak, teljes kozmetika esetén: Végre Magyarországon is kapható a WTD! Mi is az a WTD-fólia?Wassertransferdruck azt jelenti, hogy víztranszferes nyomás. Ezzel az új technológiával minden fényezésre és lakkozásra alkalmas felületet könnyedén be lehet vonni különbözõ mintázatokkal. Az eljárás egyszerû és házilag is véghezvihetõ. A WTD-fólia segítségével bármilyen minta - carbon design, márvány-effekt, famintázat - vagy akár saját megtervezett mintázat is megvalósítható, minden elképzelhetõ három dimenziõs tárgyon. Hogyan mûködik a WTD-technológia? 1. A dekoráció kiválasztása Ön választhat a jelenlegi több mint 400 mintázat közül, vagy az Ön által megtervezett mintát megrendelheti nálunk. 2. A tárgy elõkészítése A bevonandó anyagot a fényezéshez elõkészítjük, csiszoljuk, alapozzuk. 3. A WTD-film elõkészítése A WTD-filmet a kívánt méretre kivágjuk, majd kb. 30C°-os víz felszinére kiterítjük. 4. Aktiválás 90 mp áztatás után az aktivátorral egyenletesen befújjuk. Ekkor a víz felületén egy olajfolt látható. 5. Transzfer A vizen úszó rétegen átmerítjü az elõkészített tárgyat. 6. Mosás, szárítás A merített tárgyat vízsugárral lemossuk és szobahõmérsékleten száradni hagyjuk. 7. Lakkozás és polírozás A bevont tárgyet szintelen lakkal egyenletesen lefújjuk, majd polírozzuk a magasfény eléréséhez.
Értékelés:
G és Sz Vill BT.
Vállalkozásunk 2003. októberében kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy az országunkban egyre nagyobb számban jelenlévő új, modern gépkocsik, valamint az egyre összetettebb autóalkatrészek, bonyolult és érzékeny elektronikák számára korszerű és magas minőségű szervizelési lehetőséget biztosítson. Ennek megvalósítása érdekében cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt partnereri számára: műhelyünkben egyaránt foglalkozunk gépjármű diagnosztikával, javítással, autóvillamossági szereléssel. Hiszünk abban, hogy kiemelkedő minőséget, csak kiváló eszközökkel és magasfokú szakértelemmel hozhatunk létre, ennek elérése érdekében pedig gondoskodunk arról. hogy professzionális gépparkunk magasan kvalifikált szakembergárda közreműködésével álljon ügyfeleink rendelkezésére.
Értékelés:
Zsiri Cargo Kft.
1991 óta foglalkozunk személy- és tehergépjárművek, valamint munkagépek (targoncák, építőipari gépek) belföldi illetve külföldi szállításával, mentésével. * azonnali kiszállással, * magas színvonalon, * modern, jól felszerelt járművekkel, és tapasztalt személyzettel, * kedvező árakkal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez mérten a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Ügyfeleink jelentős része "visszatérő partner"-ré vált, ezzel is igazolva munkánk pontosságát, minőségét. Autómentés 12 tonnáig Autómentés, autószállítás belföldre és külföldre egyaránt. Autómentés * Balesetes, karambolos, sérült gépkocsi szállítás és mentés gyorsan, pontosan! * Darus autómentés. Autószállítás * Autó szállítás, akár több darab is. * Csereautó helyszínre szállítása * Alacsony építésű sportkocsik, versenyautók szakszerű szállítása. * Veteránautók szállítása. * Motor szállítás, akár több darab is. * Igény esetén helyszíni gépjárműjavítás. Budapest területén a hívástól számított 15-45 percen belül, az ország egész területén a megrendeléstől számított legrövidebb* időn belül vállaljuk a kiállást a nap 24 órájában. Külföldre, illetve külföldről történő szállítás esetén az indulási idő a hívástól számított 1 órán belül történik. * forgalomtechnikailag elfogadható legrövidebb időn belül Gépszállítás 12 tonnáig * Homlokrakodók (BobCat) * Kotró-rakodógépek (JCB 3CX, 4CX, ...) * Minikotrógépek * Forgó-kotrógépek (Caterpillar) * Hidralikus személyi emelők * Targoncák (több darab is egyszerre, mérettől függően)
Értékelés:
Mobil Car Autókozmetika
Autókozmetikánkat 2000-ben kezdtük el működtetni, azóta számos ügyfelünk megelégedettséggel tapasztalta hozzáértésünket. Nálunk nem csak a kifogástalan minőség, hanem az árszabás is része üzletpolitikánknak. Nem "átlagolunk", nálunk az igényelt szolgáltatás és a gépjármű állapota határozza meg az árképzést. Magánszemélyeknek és flottáknak is külön kedvezményt biztosítunk a hosszú távú megelégedettség, és üzleti kapcsolat érdekében. Tehát bizalommal fordulhat hozzánk, bízza ránk autója higéniáját, mert nálunk a végeredmény számít. Győzödjön meg Ön is személyesen, látogasson el hozzánk. Kézi mosás: Előmosás, samponos kézi mosás, az autó cseppmentes szárazra törlése. Viasz: Két-három mosásig védelmet nyújt az autó fényezésének, portaszító és vízlepergető hatású. Porszívózás: Az autó egész belsejét érintő száraz porszívózás, műszerfal portalanítása, ablakok tisztítása. Motormosás: A motortér teljes tisztítása, falcokkal együtt. Belső műanyag ápolás: Az autó műanyag alkatrészeinek ápolása, mely védőréteget képez napfénytől, portól, karcolástól. Külső gumi és műanyagápolás: Esztétikai és minőségvédő hatású ápolás. Felni tisztítás: A felnikre ráégett makacs szennyeződések, fékpor eltávolítása, az anyag roncsolása nélkül. Polírozás géppel: Három fázisú felületkezelés, amely eltünteti a fényezés felső rétegén látható karcolásokat és sérüléseket. Első-második fázisban karcmentesítést és az oxidréteg eltávolítását jelenti. A harmadik fázis a viaszolás, amely hosszú távú védelmet nyújt a fényezésnek. Kárpittisztítás: Az autóban lévő kárpitok (ülések, tetőkárpitok, alsó szőnyegek, oldalkárpitok), műanyag alkatrészek vegyszeres mélytisztítása, higiéniai fertőtlenítése. Kárpittisztítás után javasolt pár óra száradási időt hagyni. Bőrtisztítás: Ha az autó ülései szellőztetős rendszerrel vannak ellátva, akkor az általános tisztítás során speciális bőrtisztító habbal tisztítunk. Egyéb esetben bőrtisztító folyadékot használunk. Bőrápolás: Bőrtejjel való kezelés, amely megakadályozza a bőr kirepedezését, és rugalmassá teszi azt. Nem csúszik, nem zsíros.
Értékelés:
Carpitstudio
Régi és új...ahogy munkánk alanyaira, úgy műhelyünkre is jellemző ez a kettősség. A régi idők főszereplője egy az 1974-es években kisipari vállalkozását indító kárpitos legény, ki az évek során a szakma aprólékos elsajátításával számtalan, ma már veteránnak számító autót öltöztetett új ruhába. Mindeközben kinevelve egy új generációt, gondoskodott a hivatás folytatásáról. Hosszú idők tapasztalata, szakmai tudása ötvöződött ezzel a fiatalos, lendületes szellemiséggel. A ma tradicionálisan manufaktúraként működő vállalkozás a XXI. század kihívásainak megfelelve teljesíti a tuningos fiatalság vagy éppen az öreguras veteránok magasabb igényeit. Műhelyünk ipari gépei a bőrmegmunkálás és a különböző varrási techológiák szakszerű elvégzéshez nyújtanak segítséget. Felmerül Önben a kérdés, miért éppen a Carpitstudio a legjobb választás? * Mert ha már pontos elképzelése van autója belsőjéről, mi megvalósítjuk. * Amennyiben tanácstalan, mi segítünk a tervezésben, szaktanácsokkal látjuk el * Több száz szín és anyagminta áll rendelkezésére, az anyagok beszerzéséről mi gondoskodunk * Reális árakkal kalkulálunk * A precíz, pontos, igényes kivitelezés garantált
Értékelés:
Auto Magic Eger , Jégkár és Horpadás javító Kft.
Professzionális autóesztétikai javítások. Jégkáros autók javítása, horpadás javítás , jégkár javítás 100%os végeredménnyel fényezés nélkül! Kárpitjavítás, bőrjavítás és festés, Autódekoráció, Llumar autóüveg és karosszériavédő foliázás, 3D-s design nyomtatás és festés! 30 féle CARBON minta bármire. www.automagic.hu
Értékelés:
Helix Marketing Bt. - Martin Car Technology
A Martin Car Audio 1995 ben nyitotta meg kapuit Debrecenben. A nyugat európai és amerikai mintára létrehozott vállalkozás elsődleges célja az autós elektronikai extrák terén egy a lehető legszélesebb palettát magába foglaló szolgáltatási centrumot létrehozni. Nyugaton régóta léteznek specialista műhelyek, ahol az extra berendezéseket nemcsak megvásárolni lehet, hanem profi szakszerű módon be is építik, valamint teljes körű információs szolgáltatást divatos szóval supportot is nyújtanak. Magyarországon és leginkább Kelet-Magyarországon még nem igazán létezett olyan cég, ami ezeknek, az igényeknek minden tekintetben megfelelt volna. Martin Péter tulajdonos azzal a nem titkolt szándékkal hozta létre a Martin Car Audio-t, hogy ebben, hiányzó űrben az autósok Magyarországon és környékén is maximálisan ki tudják használni a rohamléptekkel fejlődő autós szórakoztató, és kényelmi berendezések nyújtotta előnyöket. Pda Pna Navigáció Gyári navigáció Xenon Chiptuning Autóhifi, Autómultimédia Lézerdetektor Radardetektor Lézerblokkoló Autóriasztó és Kényelmi extrák! Minőségi szolgáltatás az elégedett ügyfélért. Szól a jelmondat már 1995-óta. A Martin Car Audio számára a legfontosabb vezérelv hogy az ügyfelei mindig és minden tekintettben a lehető legjobbat kapják és természetesen a lehető legjobb áron, legyen szó akár csak egy apróságról vagy akár egy komplett multimédia rendszerről. 1997 re nyilvánvalóvá vált, az hogy az addigi kapacitás mind a szerelőállások terén mind pedig a bemutatóterem méreteit nézve kevésnek bizonyultak ezért a beállók száma és az üzlet alapterülete is megduplázódott. De a fejlődés nem áll, meg mert 2000-ben az Apafi utcai üzlet mellett a Martin Car Audio megnyitott új kétállásos beszerelő műhelyét a malompark bevásárlóközpont parkoló szintjén, így már Debrecen területén, két helyen állnak ügyfeleik rendelkezésére. 2006-ban a cég bázisának alapterülete ismételten bővült. A két beszerelő részleg a duplájára bővült és immár négy szerelőálláson folyik a munka. Külön asztalos rész épült a speciális munkák elvégzésére, és a raktár kapacitás is bővült. Immáron több mint 300nm2 várják tisztelt ügyfeleiket. Saját készülékszerviz üzemeltetése is beindult.
Értékelés:
Ciao Rent a car Autókölcsönző
A CIAO Rent a car Budapest vezető autókölcsönzője, célunk, hogy vevőinknek mindig a maximumot nyújtsuk megengedhető árak mellett. Több éves tapasztalatunk a garancia rá, hogy ön mindig a legjobb szolgáltatást fogja kapni, az ön elégedettsége számunkra kulcsfontosságú tényező az üzletben.
Értékelés:
Cargorent Kft.
Autók (új állapotú Renault, Opel, Suzuki, Ford) rendkívül kedvező feltételekkel elérhetők. Az autóbérlés rendkívül kedvező feltételekkel vehető igénybe, tudjon meg többet az autóbérlés lehetőségeiről. Nagy méretű busz bérlés kedvező feltételekkel, sofőrrel együtt. A busz bérlés díja a busz méretétől és felszereltségétől függenek. A fuvardíjak számítása történhet óradij, vagy kilométer-elszámolás alapján. Néhány példa árainkból: 20 személyes Mercedes Vario busz 209.- Ft/km (+ áfa) -tól, 36 személyes Mercedes, MAN busz 269.- Ft/km (+áfa) -tól, 45-52 személyes Mercedes, Neoplán, Bova busz: 299.- Ft/km (+áfa) -tól. Tudjon meg többet busz bérlés ajánlatunkról. Új Ford Transit kisbuszok kölcsönzése. Kényelmi extrákkal, 100-125 lóerős motorokkal, nagyon kényelmes utastérrel és tágas csomagtérrel állnak az Önök rendelkezésére. Kedvező bérleti feltételek! Tudjon meg többet kisbuszainkról, és a kisbusz kölcsönzés feltételeiről.
Értékelés:
ABLE Autókölcsönző Budapest
Autókölcsönzés, autóbérlés Budapest, ABLE Autókölcsönző Magyarország, olcsó reptéri autókölcsönzés, autóbérlés Az ABLE Autókölcsönző egy helyi, közepes méretű vállalkozás, Tevékenységi köre autókölcsönzés, autóbérlés, tréler kölcsönzés stb. Az ABLE Autókölcsönző elsősorban a Közép magyarországi régióban tevékenykedik, ABLE Autókölcsönző ügyfelei egyaránt lehetnek belföldi és külföldi személyek, Társaság tagjai 1990-óta foglalkoznak autókölcsönzéssel, autó bérbe adással Budapesten, Jól ismerik az autókölcsönzésben rejlő lehetőségeket és buktatókat, Az ABLE Rent-A-Car egyike a legsikeresebb és legkedveltebb autókölcsönzőknek Budapesten. Alacsony áraink, és gyors figyelmes kiszolgálás üzletvezetésünk sarokpontjai az autókölcsönzés során. Rövid és hosszú távú bérlet egyaránt lehetséges autókölcsönzőnknél. Hosszú távú autóbérlés esetén az egy napra eső költségek a bérleti idő növekedésével csökkennek. Szolgáltatásainkkal Irodánkban állunk szíves rendelkezésére. Előzetes megbeszélés alapján, külön díj ellenében, Budapest Ferihegy reptérre a ki- és visszaszállítást megoldjuk. Az ABLE Autókölcsönző igény esetén budapesti vagy vidéki címre, és külföldre is kiszállítja az autót. Garantáljuk, hogy tőlünk mindig új vagy újszerű járművet tud kölcsönözni, bérelni alacsony áron. Munkatársaink azért dolgoznak, hogy Ön a pénzéért a lehető legtöbbet kapja! Állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal. Béreljen, kölcsönözzön autót nálunk, megéri!
Értékelés:
1. oldal <
1 2 3
>     Következő >
Hirdetés