használt autó
Szolgáltatások > Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Szolgáltatások 1 - 9 (9 összesen)
VANaGO Autókölcsönző Kft.
Pickupok, 4x4-es platós munkaterepjárók kölcsönzése, eseti és hosszú távra. Kérjen ajánlatot!
Értékelés: -
Kiss és társa autókölcsönző Bt.
A Kiss és Társa Autókölcsönző Bt. 1996-ban alakult, fő tevékenységünk a szállítás és autókölcsönzés. Tevékenységünknek köszönhetően felkészült szervíz hátérrel, illetve széles partner és ügyfélkörrel rendelkezünk. Saját tulajdonú gépkocsijainkon kívül, több autókölcsönzővel állunk kapcsolatban, így - legyen az személygépkocsi, mikrobusz, kisteherautó (1,5 T-ig) - minden autóbérlés igényt ki tudunk elégíteni. Cégünk elsősorban Dunaújvárosban és Budapesten dolgozik, de az egész ország területén foglalkozunk autókölcsönzéssel. Az év minden szakában - legyen az sítúra, tengerparti nyaralás vagy teherszállítás - felkészített és biztonságos gépjárművekkel állunk rendelkezésükre. Ha autókölcsönzésre van szüksége forduljon hozzánk bizalommal!
Értékelés:
AUTO - UNITED AUTÓKÖLCSÖNZŐ BUDAPEST
United Autókölcsönző Budapest - Magyarország. Az Auto - United Rent a Car Hungary üdvözli Önt! Autóbérlő irodánk nonstop várja ügyfeleit Budapest és Magyarország területén. Autókölcsönzés, autóbérlés, kisteherautó bérlés és minibusz bérlés Magyarországon speciális egyedi és kedvező árakon. Ingyenes kiszállítás Budapest és a Repülőtér területére. Korlátlan km használat, biztosítás nonstop assistance. A United Autókölcsönző már 1999 óta Non-Stop elérhető Budapest központjában de Magyarország egész területén is. Kedvező áron keres autóbérlési lehetőséget egyéni vagy üzleti útjához? Kérjük hívja autókölcsönző irodánkat Budapesten, örömmel állunk rendelkezésére, ügyfeleinknek rugalmas és olcsó árakon nyújtjuk autóbérlés szolgáltatásunkat. A United Rent a Car Autókölcsönző évek óta ügyfelei maradéktalan kiszolgálását tartja legfontosabbnak, alacsony árainkkal és jó minőségű, új autóinkkal várjuk magán- és céges ügyfeleinket a nap 24 órájában Budapest belvárosához közeli irodánkban. A United Autóbérlés egyszerű, gyors és rugalmas, kollégáink baráti és ügyfélcentrikus hozzáállása az Ön megelégedését szolgálja. Próbálja ki autókölcsönző irodánkat belföldi vagy külföldi útja során, információért hívja nonstop ügyfélszolgálatunkat. Bérautók elérhetőek Magyarország egész területén, így legnagyobb városainkba is vállalunk házhozszállítást: Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Győr, Sopron, Siófok, Balatonfüred, Fonyód, Keszthely, Fly-Balaton Reptéren,Kecskemét, Szolnok, Veszprém, Kaposvár, Nagykanizsa, Dunaújváros, Vác, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza stb. és a kiemelt idegenforgalmi övezetekben: Balaton, Hévíz, Szentendre, Miskolctapolca, Fertő, Velencei-tó stb. Továbbá vállalunk kölcsönautó kiszállítást ill. visszavételt Pozsony / Bratislava és Bécs / Schwechat repülőterére és Európa számos országába is.Vegye igénybe budapesti és országos transzfer szolgáltatásainkat.Igény szerint, flexibilis árakon szállítjuk utasainkat 1-75 főig a Ferihegyi reptér és a főváros vagy egyéb célállomások között. United NONSTOP Auto Rental Agency Are you searching for an auto rental agency that is a one-stop shop? Well, United Rent A Car is the place for you. You can visit our auto rental agency online and rent a car or call up our auto rental agency representatives and arrange for your rental over the phone. With so many rental choices, the United Rent a Car auto rental agency provides the maximum amount variety for even the most selective of travelers. You have a huge range of choices, from economy vehicles to convertibles and SUV's, all at low, low prices.
Értékelés:
Zérent Kft
Változó világunkban az állandóságot képviselve,1994 óta működő kisvállalkozás/korábban Bé-Zé Bt/,amely különféle szárazföldi járművek és tartozékaik bérbeadásával ,értékesitésével -főtevékenységként-szolgáltatást végez céges és magán ügyfelei részére. Személy és kistehergépjárművek,furgonok,pick-up-ok,suv-ok,terepjárók továbbá minivan-ok szabadidőjárművek és utánfutók,robogók-quadok hosszú és rövid távú bérbeadása,cégek autóparkjánakkisflottakezelése,illetve járműértékesités. Kiegészitő szolgáltatásaink: -járműfinanszirozás közvetitése,ügyintézése
Értékelés:
Pickup Car Kft.
Budapest Autókölcsönzés Pickup Car Autókölcsönzés - Autóbérlés kedvező áron ! Bemutatkozás Autókölcsönzés Budán Autorent Kedvező áron autókölcsönzés Autóbérlés autókölcsönzés auto@pickuprent.eu Telefon/fax: +36-1201-3322 Mobil: 06-30-827-3295 Autókölcsönzés budapesten * Bérlés o Suzuki Ignis o Suzuki Swift o Suzuki SX4 o Suzuki Grand Vitara Árak Kapcsolat Elérhetőségeink Cégünk ez évben alakult családi vállalkozás, mely hat hónapnál fiatalabb kiváló állapotban lévő személygépkocsikkal szeretne a minőségi autóbérlés területén megfelelni igényeinek. Kölcsönzésre szánt Suzuki típusú személyautóink megbízható minőségükkel könnyű kezelhetőségükkel biztonságos útitársai lesznek bérlőinknek. Ha kérdése van, vagy autót szeretne bérelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyszerű gyors ügyintézés korrekt ár mindenki megelégedésére! Cégünk hat hónapnál fiatalabb kiváló állapotban lévő autókkal szeretne a minőségi autókölcsönzés területén megfelelni igényeinek. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotban lévők az autóink. Szeretnénk ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolatot kialakítani. Csak megbízható, jól szervizelt kocsikat adunk bérbe. A szolgáltatásunkhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink melyet együtt nyújtunk az autóval Önnek: casco biztosítás és nemzetközi biztosítás, ezen kívül számtalan extra szolgáltatást nyújtunk. Ha kérdése van az autóbérléssel, kölcsönzéssel kapcsolatban, vagy autót szeretne bérelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Egy két érv a vállalkozások számára az autókölcsönzés mellett: A jelenlegi szabályozás szerint a bérleti díj költségként elszámolható. A bérleti díj Áfa-ja visszaigényelhető. (A személygépkocsi üzemeltetése során felmerült költségek Áfa-ja 2004. januártól nem igényelhető vissza.) Nincs tőkelekötés, az autóvásárlásra szánt pénzt a cég másra fordíthatja
Értékelés:
ABLE Autókölcsönző Budapest
Autókölcsönzés, autóbérlés Budapest, ABLE Autókölcsönző Magyarország, olcsó reptéri autókölcsönzés, autóbérlés Az ABLE Autókölcsönző egy helyi, közepes méretű vállalkozás, Tevékenységi köre autókölcsönzés, autóbérlés, tréler kölcsönzés stb. Az ABLE Autókölcsönző elsősorban a Közép magyarországi régióban tevékenykedik, ABLE Autókölcsönző ügyfelei egyaránt lehetnek belföldi és külföldi személyek, Társaság tagjai 1990-óta foglalkoznak autókölcsönzéssel, autó bérbe adással Budapesten, Jól ismerik az autókölcsönzésben rejlő lehetőségeket és buktatókat, Az ABLE Rent-A-Car egyike a legsikeresebb és legkedveltebb autókölcsönzőknek Budapesten. Alacsony áraink, és gyors figyelmes kiszolgálás üzletvezetésünk sarokpontjai az autókölcsönzés során. Rövid és hosszú távú bérlet egyaránt lehetséges autókölcsönzőnknél. Hosszú távú autóbérlés esetén az egy napra eső költségek a bérleti idő növekedésével csökkennek. Szolgáltatásainkkal Irodánkban állunk szíves rendelkezésére. Előzetes megbeszélés alapján, külön díj ellenében, Budapest Ferihegy reptérre a ki- és visszaszállítást megoldjuk. Az ABLE Autókölcsönző igény esetén budapesti vagy vidéki címre, és külföldre is kiszállítja az autót. Garantáljuk, hogy tőlünk mindig új vagy újszerű járművet tud kölcsönözni, bérelni alacsony áron. Munkatársaink azért dolgoznak, hogy Ön a pénzéért a lehető legtöbbet kapja! Állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal. Béreljen, kölcsönözzön autót nálunk, megéri!
Értékelés:
Cargorent Kft.
Autók (új állapotú Renault, Opel, Suzuki, Ford) rendkívül kedvező feltételekkel elérhetők. Az autóbérlés rendkívül kedvező feltételekkel vehető igénybe, tudjon meg többet az autóbérlés lehetőségeiről. Nagy méretű busz bérlés kedvező feltételekkel, sofőrrel együtt. A busz bérlés díja a busz méretétől és felszereltségétől függenek. A fuvardíjak számítása történhet óradij, vagy kilométer-elszámolás alapján. Néhány példa árainkból: 20 személyes Mercedes Vario busz 209.- Ft/km (+ áfa) -tól, 36 személyes Mercedes, MAN busz 269.- Ft/km (+áfa) -tól, 45-52 személyes Mercedes, Neoplán, Bova busz: 299.- Ft/km (+áfa) -tól. Tudjon meg többet busz bérlés ajánlatunkról. Új Ford Transit kisbuszok kölcsönzése. Kényelmi extrákkal, 100-125 lóerős motorokkal, nagyon kényelmes utastérrel és tágas csomagtérrel állnak az Önök rendelkezésére. Kedvező bérleti feltételek! Tudjon meg többet kisbuszainkról, és a kisbusz kölcsönzés feltételeiről.
Értékelés:
Ciao Rent a car Autókölcsönző
A CIAO Rent a car Budapest vezető autókölcsönzője, célunk, hogy vevőinknek mindig a maximumot nyújtsuk megengedhető árak mellett. Több éves tapasztalatunk a garancia rá, hogy ön mindig a legjobb szolgáltatást fogja kapni, az ön elégedettsége számunkra kulcsfontosságú tényező az üzletben.
Értékelés:
Bumeráng Car Kft.
Általános feltételek és tudnivalók Nyitva tartás: Irodánk minden nap 8 h-tól 16 h-ig, szombati napokon 8 h-tól 12 h-ig tart nyitva, vasárnap és ünnepnapokon zárva van. Ezen idõpontokban lehet a gépkocsikat átvenni és átadni. A nyitvatartási idõn túl, telefonos egyeztetés szükséges. Gépkocsi átadás és átvétel: A gépkocsit a kölcsönbe vevõ tele üzemanyagtartállyal veszi át, és ugyanígy is kell visszaadnia. Tankolni csak hivatalos töltõállomásokon tankolhat, mert a nem megfelelõ üzemanyag-használatból eredõ károkat a kölcsönbe vevõ köteles megtéríteni. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy minden tankolásnál kérjen készpénzfizetési számlát, melyen a kölcsönzött jármü rendszáma is fel van tüntetve. (A számla a kölcsönzési szerzõdéssel együtt elszámolható.) A gépkocsit tiszta (kívül-belül) állapotban veszi át és visszavételkor ugyanígy köteles átadni. Ellenkezõ esetben a kölcsönbe adó tisztítási díjat számol fel. Elszámolások: A kölcsönzési díjaink napokban vannak megadva, az elszámolások viszont mindig órára pontosan történnek. Legkisebb számlázási egység egy nap (24 h). A bérleti díjat és a kaució összegét szerzõdéskötéskor elõre kell megfizetni. Szervízelések: A kölcsönzött gépkocsik bizonyos km. megtétele után szervizkötelesek. A szervizelés költsége a kölcsönbeadót terheli (amennyiben a szerzõdésben a felek másképp nem rendelkeznek), melynek idopontjáról és helyérõl a kölcsönbe vevõértesítést kap. Amennyiben a szerviz során olyan hiba merülne fel mely azonnal nem orvosolható, vagy a kölcsönbe vevõ ezt kifejezetten kéri, csereautót biztosítunk. A kaució érvényesítése: A kauciót a bérbeadó érvényesítheti 100 %-ban amennyiben a bérbevevõ balesetet okoz és a gépkocsi kárt szenved, valamint ha a gépkocsi állagában vagy a felszereltségében az átvételhez képest értékcsökkenés következett be. Az érvényesítés mértéke a károkozás nagyságának függvényében történik, megállapításának alapja az átvételkor kitöltött és aláírt Muszaki Állapotlap. Az eredeti gyári kulcs, és forgalmi engedély elvesztése esetén (amennyiben a gépkocsit ellopják), a bérlõ teljes anyagi felelõsséggel tartozik a keletkezett kár mértékéig ! Egyéb szolgáltatások: - Sofőr szolgálat - Reptéri transzfer - Reptéren történő leadás különdíj ellenében
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés