használt autó
Szolgáltatások > Autó tuning

Autó tuning

Szolgáltatások 1 - 6 (6 összesen)
CSS Autótuning
chiptuning,optikai tuning, autó és hajóhifi,autótuning,versenyfelszerelések,D2 Racing,fék és futóműtuning, zaj és hőcsillapítás ,világítástechnika,led, xenon
Értékelés:
Dream Tuning- Autófelszerelés
Az indulás: 2005 áprilisában, amikor megnyitottuk üzletünket, a polcokon még alig voltak termékek, gyakorlatilag azt sem tudtuk, hogy lesz e egyáltalán kereslet az autófelszerelésre és tuningkiegészítőkre. Az emberek a városban azt sem tudták, hogy mit jelent a TUNING szó és azt hitték, hogy egy vasalódeszka van a Megane hátulján. Abban az időben vevőink nagy részét az iskolából hazatérő gyerekek tették ki, akik mindenféle matricákat vásároltak, hogy a szobájukat kidekorálhassák. Aztán ahogy egyre jobban terjedt a tuningláz az országban, minket is egyre több vevő keresett fel, és mindenféle terméket szerettek volna vásárolni. Mivel nekünk az a cél, hogy a vevő igényét kielégítsük, így egyre több árut vásároltunk, hogy eleget tegyünk az ügyfelek kérésének. A régi bolt: Azóta eltelt 3 év. Rengeteg ügyfelet szereztünk, nagyon sok kiállításon és tuningshow szerepeltünk, és építettünk jópár élvonalbeli autót, melyek több díjat is bezsebeltek a konkurenciák autói elől. Egyszer csak azon vettük észre magunkat, hogy nem férünk el a boltban lévő polcokon, és újabb és újabb polcokat meg láncokat akasztottunk a falra az új termékek számára. 2007 végére a bolt jobban hasonlított egy turkálóra mint egy autósboltra. Bizonyos esetekben még nekünk is fejtörést okozott egy-egy termék megtalálása. :-) Az új kezdet: Egy véletlen folytán találtunk rá a városközpontban lévő kiadó üzlethelyiségre, mely területileg másfélszer akkora, és jó alapot bíztosít egy elegáns üzlet kialakításához. Némi anyagi invesztáció és önkéntes véráldozat árán sikerült egy olyan színvonalas, a mai kor elvárásainak megfelelő üzletet kialakítanunk, amely az ügyfelek elmondása szerint is igazán fényűző, és szemet gyönyörködtető. Természetesen további extra szolgáltatásokkal is bővítettük (bővítjük) az üzletet, melyben lehetőséget biztosítunk az ügyfeleknek a katalógusok böngészésére, megcsodálhatják a modellautó gyűjteményem egy részét, és egy világítási termékekkel felvértezett demofal is készül, ahol minden neon, led és izzó kipróbálható. Remélem erőfeszítéseink pozitív fogadtatásra találnak, és szívesen fognak elidőzni nálunk meglévő és leendő ügyfeleink.
Értékelés:
Autó Eco Tuning Kft
Az EcoTuning alatt azon chiptuningokat értjük,melyeknél a teljesítmény növelése mellett a fogyasztás csökkentésre helyezzük a fő hangsúlyt.Az autó alacsonyabb fordulatszám tartományokban üzemeltethető,ill. ugyanazon körülmények mellett nagyobb sebességfokozatba kapcsolhatunk.Az ecotuning során az autóból kinyerhető üzemanyag megtakarítás típusonként változik.Benzines autóknál valamivel kevesebb,turbódízel típusoknál több a megtakarítható literek mennyisége.A fogyasztás csökkenése mellett a teljesítmény és a nyomaték is nő. Az autót először : 1. Szemrevételezzük,majd 2. számítógépes diagnosztikát,hibakód kiolvasást végzünk az autón.Ha mindent renben találunk ( ill. nem találtunk olyan hibát ami az optimalizálást megakadályozná ) 3. kiolvassuk a vezérlőegység szoftverét,ezt 4. a kívánt mértékben módosítjuk,majd 5. visszatöltjük a vezérlőegységbe. 6. Ismételten diagnosztikai mérést végzünk a gépjárművön és 7. ha mindent rendben talalunk az optimalizálást befejeztük.
Értékelés:
Chipmester
Minden olyan benzines- és dízel,turbó benzines, turbódízel üzemű személyautó, kamion , motorkerékpár programozását (azaz chiptuning írását) vállalom, melynek vezérlőelektronikájában a program külön memóriaegységben (flash-eprom, eeprom)található.
Értékelés:
Turbo Motor
Hogy miről szól a chip-tuning? Pontosan mi is történik a motorral ha egy másik programmal fut? Mennyivel erősebb, gyorsabb, jobb? Szerintünk teljesen felesleges ezekről oldalakat teleírni és hazudozni, ígérgetni, ezt tegyék meg mások, mint ahogy meg is teszik. Az általunk végzett programátírás (chipelés) illetve általunk írt másik programmal feltöltött epromok sikere önmagukért beszélnek, mint ahogy a számos megelégedett autótulajdonos is elismerően, füligérő szájjal szállt ki az autójából az első próbakör után… Partnereink a Rothe Motorsport, Turbo Tuning Ausztria, és a Proex kipufogó. Forgalmazunk Garrett, KKK turbófeltöltőket, dBilas, Schrick vezérműtengelyeket. és még sok más motortuning kiegészítőt... Turbóépítést mi nem vállalunk!
Értékelés:
Spoiler shop
Szeretném bemutatni webáruházunkat pár mondatban. Cégünk hivatalos és kizárólagos beszállítója a LEDL TUNING ÖSTERREICH, mely vállalat mögött 40 éves tapasztalat áll! Csak minőségi termékeket gyártanak és forgalmaznak. Termékeiket egész Európában megtalálhatóak mivel rendkívül nagy a viszonteladói hálózattal rendelkeznek. Termékeik TÜV engedéllyel illetve TÜV minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, megfelelnek az Uniós előírásoknak. Üzletünk kínálatában csak eredeti termékek találhatóak, másolatokat nem forgalmazunk. Kellemes időtöltést és vásárlást kívánunk minden látogatónak a weboldalon. Reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket az autójához. A termékeinket természetesen kiszállítjuk a vásárlóinknak a megadott címre DÍJTALANUL! Szállítási határidőnk maximum 15 munkanap. Szívesen állunk rendelkezésre a 06-70-9417646-os telefonszámon, vagy e-mailben az info@spoilershop.hu címen, ahol kollégáink várják kérdéseiket. Keresünk viszonteladókat az egész ország területére, hogy bővítsük viszonteladói hálózatunkat.
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés