használt autó
Szolgáltatások > Amerikai autó

Amerikai autó

Szolgáltatások 1 - 3 (3 összesen)
RG International KFT
Az RG International Kft. 2001-ben alakult azzal a szándékkal, hogy kielégítse a növekvő igényt a gyári és a jó minősegű, ugyanakkor kedvező árú utángyártott amerikai alkatrészekre, valamint az amerikai piacról származó ázsiai és európai gyártmányú autók alkatrészeire. Több mint 800 gyártó termékeit forgalmazzuk veterán, klasszikus és modern amerikai autókhoz a gumitól a napfénytetőig, beleértve az optikai és a teljesitmény növelő, tuning és egyéb kiegészitő alkatrészeket, tartozékokat is. Gyári szoftvereink es katalógusaink segítségével, gyorsan és pontosan tudjuk a kívánt alkatrészeket beazonosítani.
Értékelés:
AmeriCar-Service kft.
A tengerentúlon gyakorlatot szerzett szakembereinknek nem okoz gondot,az ön gépkocsijának meghibásodása.Legyen az fődarab csere, motor ,automataváltó vagy kézi sebességváltó javítása . Kuplung csere, fékbetét,féktárcsa , fékdob cseréje, kormányösszekötő , talpas gömbfej , futómű javítása, beállítása , gyújtás, vagy benzin ellátási probléma , ékszíj vagy vezérmű szíj csere , lengéscsillapítók cseréje. ABS , SRS , Airbag,elektronika , hűtő-fűtő rendszer vagy a légkondicionáló berendezés hibája. A napra-kész javítási szoftverek , korszerű diagnosztikai berendezések , és sok más speciális célszerszám segítségével szerelőink képesek a vezérlőegységek hibáinak azonosítására , és a hibakódok törlésére is.
Értékelés:
Vurdon Kft.
1993 óta foglalkozunk kortárs és muzeális amerikai, valamint populáris európai, japán autók importjával, értékesítésével. Palettánkon különleges színfoltot jelentenek az 50-60-70-es évek legendás amerikai autói, de ugyanúgy foglalkozunk a tipikus európai, XXI.századi igényeket kielégítő, kis, közép és luxus kategóriájú járművekkel.
Értékelés:
1. oldal <
1
>    
Hirdetés